Konferens
& event


Lock & Load kan erbjuda skräddarsydd skytteträning inomhus i en exklusiv miljö med restaurang, golf, spa och hotell inpå knuten, vilket gör platsen perfekt för nästa kurs, kick-off eller företagsevent.

Här kan alla som vill skjuta på riktigt göra det med kända vapen som till exempel Magnumrevolver, SIG Sauer-pistol och gevär med mera i vår toppmoderna skjutbiograf.

Oförglömliga upplevelser

Eventskytte är en upplevelse utöver det vanliga och perfekt för en konferens eller annat företagsevent. Förutom att du kan prova riktiga välkända pistoler och gevär i vår skjutbiograf med realistiska jaktsekvenser och digitala mål, erbjuder vi även jaktsimulatorer som Hunt Pro, Hunt Challenge och Wild West från SimWay.

SimWay skapar marknadens mest avancerade jakt- och skyttesimulator. Här skjuter du med ett digitalt vapen mot en projektorduk som visar realistiska sekvenser som du själv ställer in svårighetsgraden på. Du kan bland annat välja att skjuta vilt, lerduvor eller sportskytte och det går både att duellera och ha turneringar mot varandra.

Vi paketerar er önskade upplevelse utefter era behov och förväntningar. Våra skjutledare är utbildade i pedagogik och säkerhet inom jaktskytte och sportskytte vilket borgar för både kvalitet och seriositet. I en lugn avslappnad miljö provskjuter du kända vapen och tränar ditt skytte i din egen takt. Du väljer själv om du vill ha råd och tips för att förbättra ditt skytte.

Helhetslösning
runt knuten

När ni har skjutit i vår skjutbiograf eller jaktsimulator kan ni sjunka ner i vår exklusiva lounge ett tag och sen finns allt ni behöver runt knuten. Vi samarbetar med våra grannar Lanna Lodge som har högklassiga restauranger, hotell, spa, golf och padel alldeles intill Lock & Load.

Med allt ni behöver i närheten är Lock & Load den perfekta platsen för konferensen och eventet. Det går enkelt att ordna kurser, utbildningar, föreläsningar och oförglömliga premiumupplevelser här. Vi hjälper till att skräddarsy er vistelse.

Jakt, dueller
& turneringar

Vem drar snabbast på företaget? Prova dina färdigheter eller utmana dina vänner i våra jakt- och skyttesimulatorer från SimWay. Vi erbjuder några av marknadens mest avancerade simulatorer där du skjuter med digitala vapen mot projektorduk i vår exklusiva lounge.

  • SimWay Hunt Pro är en världsledande jakt- och skyttesimulator som används för professionell utbildning och träning. Här kan du utveckla ditt skytte på ett enkelt och roligt sätt.
  • SimWay Hunt Challenge erbjuder turneringar och dueller med 60 olika jaktscenarion att välja mellan. Hunt Challenge är en simulator som verkligen väcker tävlingsnerven.
  • SimWay Wild West tillåter er att spela upp till fyra spelare samtidigt. Simulatorn utspelar sig i spännande Western-miljö och är utvecklad för underhållning i sin allra renaste form.

Högkvalitativ
skytteträning

På Lock & Load kan du hålla din nästa konferens eller ditt företagsevent för att få en riktig premiumupplevelse, men vi skräddarsyr även professionella lösningar för jägare, sportskyttar, polis och militär.