Skräddarsydda lösningar


Oavsett du är nybörjare eller en van skytt på avancerad nivå kan vi skräddarsy en lösning till dig, ditt sällskap eller din organisation. Här får du öva ditt skytte i realistiska situationer med ditt eget vapen eller genom att testa ett helt nytt.

I vår anläggning hittar du skjutbiograf, inskjutningstunnel, jaktsimulatorer från SimWay, en avslappnande lounge samt en exklusiv jakt- och friluftsbutik med allt du behöver för ditt skytte. Alldeles runt hörnet finns även tillgång till hotell, restaurang, golf, padel och service för konferensen eller eventet.

Lock & Load erbjuder skräddarsydda lösningar till jaktlaget, sportskyttar, yrkesverksam polis och militär, till företag samt för konferensen och eventet.

Högkvalitativ
skytteträning

Under en dag på Lock & Load upplever du fler jaktsituationer än under en hel jaktsäsong. Skjut skarpt mot vilt i realistiska filmsekvenser eller anpassa sekvensen efter ditt skytte.

På Lock & Load kan lösningarna skräddarsys för jägare men även för sportskyttar, polis, militär eller när du vill du att nästa konferens eller företagsevent ska bjuda på en riktig premiumupplevelse.

Vi paketerar
er upplevelse

Vi paketerar er önskade upplevelse utefter era behov och förväntningar. Våra skjutledare är utbildade i pedagogik och säkerhet inom jaktskytte och sportskytte vilket borgar för kvalitet och seriositet. I en lugn avslappnad miljö tränar du ditt skytte i din egen takt och du väljer själv om du vill ha råd och tips för att förbättra ditt skytte.

Efterfrågas eventskytte där ni vill få en upplevelse utöver det vanliga i samband av konferens eller annat företagsevent så ordnar vi det. Här kan alla som vill prova att skjuta på riktigt på digitala mål i vår skyttehall göra det, med välkända revolvrar, pistoler och gevär.

För polis och militär finns möjlighet till egen träningstid med egna instruktörer och vid sådan bokning ansvarar respektive kategori för egen säkerhet och drift av anläggning. Kontakta vår bokning för önskad tjänst. Vi hjälper till att skapa ett oförglömligt event som man gärna vill göra om.

Vår skyttebio

I skjutbiografen kan du öva ditt skytte med riktiga vapen och skarp ammunition. Använd ditt eget vapen eller hyr ett av oss. Naturtrogna och interaktiva filmsekvenser rullar på en filmduk 35 meter från skyttebåset, precis som om du satt på pass. När tillfället är rätt skjuter du med skarp ammunition och ser direkt var ditt skott träffar.

Hos oss används giftfri ammunition i största möjliga mån och all ammunition finns att köpa på plats. Vi är ett Norma Ammunition Centre och erbjuder samtliga kaliber som finns på marknaden.

På grund av leveransförseningar orsakade av Covid-19 har vår skjutbiograf inte öppnat ännu. Prenumera på vårt nyhetsbrev och följ oss på sociala medier för att inte missa några nyheter om skjutbiografen.

Vår skjuttunnel

I vår skjuttunnel skjuter du på ett avstånd på upp till 80 meter. Skjut in ditt vapen, testa ny ammunition eller justera kikarsiktet inför jaktsäsongen.

I tunneln finns två inskjutningstavlor från Sius. En tavla på 80 meters avstånd och en på 50 meter med ballistisk bana. När du skjuter markeras ditt skott elektroniskt på tavlan och du får direkt upp resultatet på en skärm där du sitter. Om du vill kan du även skriva ut ditt skjutresultat direkt.

Jakt, dueller
& turneringar

Vem drar snabbast på företaget? Prova dina färdigheter eller utmana dina vänner i våra jakt- och skyttesimulatorer från SimWay. Vi erbjuder några av marknadens mest avancerade simulatorer där du skjuter med digitala vapen mot projektorduk i vår exklusiva lounge.

  • SimWay Hunt Pro är en världsledande jakt- och skyttesimulator som används för professionell utbildning och träning. Här kan du utveckla ditt skytte på ett enkelt och roligt sätt.
  • SimWay Hunt Challenge erbjuder turneringar och dueller med 60 olika jaktscenarion att välja mellan. Hunt Challenge är en simulator som verkligen väcker tävlingsnerven.
  • SimWay Wild West tillåter er att spela upp till fyra spelare samtidigt. Simulatorn utspelar sig i spännande Western-miljö och är utvecklad för underhållning i sin allra renaste form.

Unika möjligheter
till eventskytte

Eventskyttet passar såväl rutinerade som oerfarna skyttar och erbjuder unika möjligheter att få testa olika vapen.

Ta med arbetslaget eller kompisgänget för ett tillfälle där ni med instruktör under säkra omständigheter får prova allt från polisens egen pistol till deras förstärkningspistol, revolver och prickskyttegevär. Med instruktörens närvaro och vägledning krävs ingen vapenlicens för deltagarna. I en spännande och trygg miljö får ni ett event väl värt att minnas tillsammans.