Boka Weekend & övernattningspaket | Lannalodge | Lock & Load

Boka Weekend & övernattningspaket med Lock & Load

Att kombinera skytte på Lock & Load med boende på Lanna Lodge Örebro är ett fantastiskt sätt att göra din weekend i Örebro riktigt minnesvärd. Med våra skräddarsydda paketerbjudanden, eventpaket och övernattningspaket får du en otrolig kombination av avkoppling, adrenalin och spänning. Gör din weekend i Örebro till en oförglömlig upplevelse!

Vi sätter guldkant på din vistelse med lyxiga, äventyrliga paketerbjudanden


I natursköna Lanna finns allt ni behöver för en riktigt lyckad weekend i Örebro. Hos oss på Lock & Load kan ni testa på eventskytte för att sedan avsluta dagen hos vår granne Lanna Lodge Örebro. För en fulländad upplevelse rekommenderar vi att ni kombinerar ett besök hos oss med en härlig middag och en god natts sömn hos Lanna Lodge.

Vi skräddarsyr paketerbjudanden efter era behov och ser till att ni får en maxad vistelse med spännande skytte, trevligt boende och en utsökt måltid.

Våra eventpaket & erbjudanden

Vi vill att du ska få en upplevelse i världsklass och anpassar därför våra paket efter dina behov. Bara fantasin sätter gränser, men för att du ska få lite inspiration har vi tagit fram några exempel på paketerbjudanden vi kan ta fram tillsammans med Lanna Lodge Örebro.

Övernattningspaket med mat och boende på Lanna Lodge Örebro

Upplev en adrenalinstinn dag med eventskytte som avslutas med en trerättersmiddag och skön övernattning på Lanna Lodge Örebro. Vakna utvilad och njut av en maxad hotellfrukost innan du checkar ut. Kanske väljer du att fortsätta dagen med golf, padel eller en härlig hike i de vackra omgivningarna? I Lanna finns mängder av aktiviteter som passar alla!

Weekendpaket med mat och boende på Lanna Lodge Örebro

Ta med ett trevligt sällskap och njut av att stanna lite längre! När ni spenderar hela helgen i Lanna finns mer tid att utforska alla roliga aktiviteter vi erbjuder. Hos oss på Lock & Load kan ni prova på skytte med erfarna ledare, testa våra jaktsimulatorer och prova kända vapen i vår skjutbiograf. När ni känner er nöjda kan ni varva ner i relaxen hos Lanna Lodge och vila inför en ny fullspäckad dag.

Företagspaket med boende på Lanna Lodge Örebro

På jakt efter en annorlunda och minnesvärd aktivitet för dig och kollegorna? Då tipsar vi om eventskytte hos oss kombinerat med övernattning på Lanna Lodge Örebro! Vi skräddarsyr paket efter era behov och fixar alltifrån en enklare teambuildingaktivitet till en fullmatad konferens. Med mat och boende på Lanna Lodge blir upplevelsen komplett!

Inställningar för cookies