Lock & Load - Skyttebiograf mitt i Sverige - Vi finns i Lanna

Skyttebiograf
mitt i Sverige


I natursköna Lanna, beläget mellan Karlskoga och Örebro, ligger landets mest tillgängliga skyttebiograf. Här samverkar Lock & Load med Lanna Golf Resort som har en av Sveriges finaste golfbanor och som tillsammans med oss skapar oförglömliga upplevelser för företag, jaktlag, skyttar och andra med intressen för friluftsliv och upplevelser.

Utöver skjutbiografen erbjuds dessutom högklassig service i vår jakt- och friluftsbutik och runt knuten finns restauranger, hotell, konferens- och eventservice. Tillsammans borgar vi för en avkopplande och energigivande vistelse.

Skyttebio, butik & mycket mer

Se utbudet i vår butik eller gör ett besök till vår jakt- och friluftsbutik i samband med att du har bokat in din utbildning, träning eller ett event på vår skjutbiograf eller inskjutningstunnel i Lanna.

Hur allt började

Allt började med en idé och vision från en hängiven jägare. Via en egen mindre marknadsundersökning konstaterade Christoffer Ahl att det finns cirka 40 000 jägare som erhållit jaktkort, bara inom en radie på två timmar från Örebro.

Vidare konstaterade han att det finns ett underliggande behov av att träna sitt skytte under bekväma lugna former då det kommit fram en ny generation jägare, samtidigt som jaktskyttebanorna får svårare med att hålla sin verksamhet igång då både buller och miljöfrågorna blir ett bekymmer för de banor som finns.

Detta är grunden till Lock & Load. Ganska snart bjöds likasinnade partners in tillsammans med Henrik Johansson som är byggherre och hyresvärd, för att tillsammans utveckla en skjutbiograf belägen centralt i Sverige i natursköna Lanna.

Regler, ansvar & säkerhet

På anläggningen gäller Säkerhetsbestämmelser för civilt skytte (SäkB), 2015 års upplaga, för både besökare och skjutledare.

Klicka på ”Läs mer” för att hitta reglerna i sin helhet.

Håll dig uppdaterad

Inställningar för cookies