Prova på Skytte Örebro | Eventskytte | Lock & Load

Prova på skytte i Örebro

Drömmer du om att prova på skytte? Då ska du besöka Lock & Load – Sveriges modernaste skjutbiograf. Hos oss är alla välkomna, oavsett om du är en rutinerad jägare, eller aldrig avfyrat ett vapen innan.

Prova på skytte i Örebro

Drömmer du om att prova på skytte? Då ska du besöka Lock & Load – Sveriges modernaste skjutbiograf. Hos oss är alla välkomna, oavsett om du är en rutinerad jägare, eller aldrig avfyrat ett vapen innan.

Prova på skytte i Sveriges modernaste skjutbiograf

Skytte är både roligt, utmanande och passar för alla sällskap. När du vill prova på skytte i Örebro är Lock & Load det självklara valet. Hos oss kan ni känna er trygga med erfarna och utbildade ledare som finns närvarande under hela upplevelsen – alltid med säkerheten i fokus. När ni är färdiga med skyttet kan ni fortsätta vidare till vår lounge. Här kan ni testa era skyttekunskaper och utmana varandra i våra jakt- och skyttesimulatorer.

Om du är på jakt efter en annorlunda aktivitet som passar alla är skytte ett perfekt alternativ. Samla familjen, kompisgänget eller kollegorna och prova på skytte i Örebro hos oss på Lock & Load!

Lock & Load i Örebro har något för alla

Lock & Load Eventcenter
- En plats för möten och aktiviteter i Örebro

Skjuta pistol Örebro

Att skjuta pistol är en häftig upplevelse som definitivt kommer få adrenalinet att rusa! På Lock & Load får du chansen att provskjuta pistoler från många klassiska vapenmärken. Att avfyra ett vapen och känna en kraftfull rekyl är något utöver det vanliga, samtidigt som du får testa din precision och pricksäkerhet. Att skjuta pistol är dessutom en rolig present till någon som är svag för spännande aktiviteter.

Vi hjälper dig att skräddarsy upplevelsen helt efter dina behov och önskemål. Välkommen till oss på Lock & Load när du vill prova att skjuta pistol i Örebro!

Skjuta gevär Örebro

Känslan av att skjuta gevär är något alldeles extra. Ta chansen och testa på upplevelsen hos oss på Lock & Load! Här får du möjlighet att skjuta gevär, samtidigt som du slipar dina skyttekunskaper tillsammans med erfarna ledare. Samla vännerna och prova på en aktivitet utöver det vanliga. Efter ett besök hos oss kan vi lova att du är en häftig erfarenhet rikare.

Att skjuta gevär är därför något du definitivt inte får missa! När du vill prova på att skjuta gevär i Örebro är du varmt välkommen till Lock & Load!

Vapen vi använder under våra event

Halvautomatiska Karbiner

Cz evo 3 scorpion 9×19 CZ SCORPION EVO 3 S1 CARBINE – Passar såväl höger- som vänsterskyttar. Säkring och magasinsfrigörare är lättåtkomligt placerade på både vänster- och högersida. Med sin lätta rekyl är detta vapen en fröjd att skjuta med.

Haenel CR223 5,56 – Tillverkad i Tyskland och används både som sportskyttevapen och av polisen i brottsbekämpande syfte. Med sin korta pipa och mynningsbroms ger den extremt lite rekyl, men håll i hatten och se till att hörselskydden sitter på ordentligt för den smäller som tusan.

lockandload_pistoler

Pistoler

Sig Sauer p226 9×19 – Tidigare tjänstevapen för polisen.
Glock 17 9×19 – Nuvarande tjänstevapen för polisen.

lockandload_revolver

Revolver

Ruger 357 Magnum – En revolver som används som skydd i bland annat Alaska mot björnar. En kraftfull magnum-patron som kan ses som en bra uppvärmning inför nämnda pistoler.

Ruger 44 Magnum – Här gäller det att hålla i sig. Denna kraftfulla revolver ger en ordentlig rekyl.

  • Skjutbiograf
  • Inskjutningstunnel
  • Dynamiskt skytte
  • Säkerhetsföretag/Polis
  • Militär

Förbättra ditt skytte i Sveriges modernaste skjutbiograf

Under en dag på Lock & Load och i vår skjutbio upplever du fler jaktsituationer än under en hel jaktsäsong. Skjut skarpt mot vilt i realistiska filmsekvenser eller anpassade sekvenser efter ditt önskemål. I skjutbiografen kan du öva ditt skytte med riktiga vapen och skarp ammunition. Använd ditt eget vapen eller hyr ett av oss.

Läs mer om vår skjutbiograf
Prova på skytte

Inskjutning på 80 eller 50 meter

I vår inskjutningstunnel skjuter du på ett avstånd på upp till 80 meter. Skjut in ditt vapen, testa ny ammunition eller justera kikarsiktet inför jaktsäsongen.

Läs mer om inskjutning
Möhippa hos Lock & Load

Dynamiskt sportskytte inomhus

Vi kan erbjuda en modern skjutbana inomhus med modern utrustning där man kan skjuta både med digital markering (biograf) eller på helt vanliga måltavlor.

Läs mer om dynamiskt skytte

Anpassad skytteträning för säkerhetsföretag och polis

I realistiska miljöer och hotfulla simulerade situationer kan du träna mot vår bioduk via interaktiv digital film och teknik på avstånd så nära som fyra meter, vilket är den vanligaste situationen och avstånd en polis avfyrar sitt tjänstevapen på.

Läs mer om skytte inom tjänst

Öva skytte med skräddarsydda lösningar för försvarsmakten

Försvarsmakten har möjlighet till egen träningstid med egna instruktörer. Vid sådan bokning ansvarar militären för egen säkerhet och drift av anläggningen.

Läs mer om militärt skytte

Håll mig uppdaterad!

Inställningar för cookies