Skytteträning - Vi skräddarsyr lösningar för din och ditt sällskaps nivå

Skräddarsydda lösningar


Oavsett du är nybörjare eller en van skytt på avancerad nivå kan vi skräddarsy en lösning till dig, ditt sällskap eller din organisation. Här får du öva ditt skytte i realistiska situationer med ditt eget vapen eller genom att testa ett helt nytt.

I vår anläggning hittar du skjutbiograf, inskjutningstunnel, jaktsimulatorer från SimWay, en avslappnande lounge samt en exklusiv jakt- och friluftsbutik med allt du behöver för ditt skytte. Alldeles runt hörnet finns även tillgång till hotell, restaurang, golf, padel och service för konferensen eller eventet.

Lock & Load erbjuder skräddarsydda lösningar till jaktlaget, sportskyttar, yrkesverksam polis och militär, till företag samt för konferensen och eventet.

Till vår bokning

Högkvalitativ skytteträning

Vi paketerar er önskade upplevelse utefter era behov och förväntningar. Våra skjutledare är utbildade i pedagogik och säkerhet inom jaktskytte och sportskytte vilket borgar för kvalitet och seriositet. I en lugn avslappnad miljö tränar du ditt skytte i din egen takt och du väljer själv om du vill ha råd och tips för att förbättra ditt skytte.

Efterfrågas eventskytte där ni vill få en upplevelse utöver det vanliga i samband av konferens eller annat företagsevent så ordnar vi det. Här kan alla som vill prova att skjuta på riktigt på digitala mål i vår skyttehall göra det, med välkända revolvrar, pistoler och gevär.

För polis och militär finns möjlighet till egen träningstid med egna instruktörer och vid sådan bokning ansvarar respektive kategori för egen säkerhet och drift av anläggning. Kontakta vår bokning för önskad tjänst. Vi hjälper till att skapa ett oförglömligt event som man gärna vill göra om.

Högkvalitativ
skytteträning

På Lock & Load kan lösningarna skräddarsys för jägare men även för sportskyttar, polis, militär eller när du vill du att nästa konferens eller företagsevent ska bjuda på en riktig premiumupplevelse.

Inställningar för cookies