Skytteträning - Vi skräddarsyr lösningar för din och ditt sällskaps nivå

Skräddarsydda lösningar

Upplev roligt, lärorikt och säkert skytte oavsett tidigare erfarenhet

Skräddarsydda lösningar

Upplev roligt, lärorikt och säkert skytte oavsett tidigare erfarenhet

Upplev något nytt tillsammans i Örebro

Skytteträning anpassad för din nivå

Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren skytt på avancerad nivå kan vi skräddarsy en lösning för dig, ditt sällskap eller din organisation. Här får du öva ditt skytte i realistiska situationer med ditt eget vapen eller genom att testa ett helt nytt.

På vår anläggning hittar du skjutbiograf, inskjutningstunnel, jaktsimulatorer från SimWay, en avslappnande lounge samt en exklusiv jakt- och friluftsbutik med allt du behöver för ditt skytte. Alldeles runt hörnet finns även tillgång till hotell, restaurang, golf, padel och service för konferensen eller eventet.

Lock & Load erbjuder skräddarsydda lösningar för jaktlag, sportskyttar, yrkesverksamma inom polis och militär, företag samt för konferenser och event.

Högkvalitativ skytteträning

Vi paketerar er önskade upplevelse utefter era behov och förväntningar. Våra skjutledare är utbildade inom pedagogik och säkerhet inom jaktskytte och sportskytte, vilket borgar för kvalitet och seriositet. I en lugn och avslappnad miljö tränar du ditt skytte i din egen takt och du väljer själv om du vill ha råd och tips för att förbättra ditt skytte.

Om ni önskar eventskytte där ni vill ha en upplevelse utöver det vanliga i samband med konferens eller annat företagsevent, så ordnar vi det. Här kan alla som vill prova att skjuta på riktiga digitala mål i vår skyttehall göra det, med välkända revolvrar, pistoler och gevär.

För polis och militär finns möjlighet till egen träningstid med egna instruktörer, och vid sådana bokningar ansvarar respektive kategori för egen säkerhet och drift av anläggningen. Kontakta vår bokning för önskad tjänst. Vi hjälper till att skapa ett oförglömligt event som man gärna vill göra om.

  • Skjutbiograf
  • Inskjutningstunnel
  • Dynamiskt skytte
  • Säkerhetsföretag/Polis
  • Militär

Förbättra ditt skytte i Sveriges modernaste skjutbiograf

Under en dag på Lock & Load och i vår skjutbio upplever du fler jaktsituationer än under en hel jaktsäsong. Skjut skarpt mot vilt i realistiska filmsekvenser eller anpassade sekvenser efter ditt önskemål. I skjutbiografen kan du öva ditt skytte med riktiga vapen och skarp ammunition. Använd ditt eget vapen eller hyr ett av oss.

Läs mer om vår skjutbiograf
Prova på skytte

Inskjutning på 80 eller 50 meter

I vår inskjutningstunnel skjuter du på ett avstånd på upp till 80 meter. Skjut in ditt vapen, testa ny ammunition eller justera kikarsiktet inför jaktsäsongen.

Läs mer om inskjutning
Möhippa hos Lock & Load

Dynamiskt sportskytte inomhus

Vi kan erbjuda en modern skjutbana inomhus med modern utrustning där man kan skjuta både med digital markering (biograf) eller på helt vanliga måltavlor.

Läs mer om dynamiskt skytte

Anpassad skytteträning för säkerhetsföretag och polis

I realistiska miljöer och hotfulla simulerade situationer kan du träna mot vår bioduk via interaktiv digital film och teknik på avstånd så nära som fyra meter, vilket är den vanligaste situationen och avstånd en polis avfyrar sitt tjänstevapen på.

Läs mer om skytte inom tjänst

Öva skytte med skräddarsydda lösningar för försvarsmakten

Försvarsmakten har möjlighet till egen träningstid med egna instruktörer. Vid sådan bokning ansvarar militären för egen säkerhet och drift av anläggningen.

Läs mer om militärt skytte

Lock & Load i Örebro har något för alla

På Lock & Load kan lösningarna skräddarsys för jägare men även för sportskyttar, polis, militär eller när du vill att nästa konferens eller företagsevent ska bjuda på en riktig premiumupplevelse.

Inställningar för cookies