Eventskytte - En exklusiv miljö med restaurang, golf, spa och hotell

Eventskytte i Örebro


Lock & Load kan erbjuda skräddarsydd skytteträning inomhus i en exklusiv miljö med restaurang, golf, spa och hotell inpå knuten, vilket gör platsen perfekt för nästa kurs, kick-off eller företagsevent.

Här kan alla som vill skjuta på riktigt göra det med kända vapen som till exempel Magnumrevolver, SIG Sauer-pistol och gevär med mera i vår toppmoderna skjutbiograf.

Företagsevent & Konferensaktivitet i Örebro

Eventskytte är en upplevelse utöver det vanliga och perfekt för en konferens eller annat företagsevent. Förutom att du kan prova riktiga välkända pistoler och gevär i vår skjutbiograf med realistiska jaktsekvenser och digitala mål, erbjuder vi även jaktsimulatorer som Hunt Pro, Hunt Challenge och Wild West från SimWay.

SimWay skapar marknadens mest avancerade jakt- och skyttesimulator. Här skjuter du med ett digitalt vapen mot en projektorduk som visar realistiska sekvenser som du själv ställer in svårighetsgraden på. Du kan bland annat välja att skjuta vilt, lerduvor eller sportskytte och det går både att duellera och ha turneringar mot varandra.

Vi paketerar er önskade upplevelse utefter era behov och förväntningar. Våra skjutledare är utbildade i pedagogik och säkerhet inom jaktskytte och sportskytte vilket borgar för både kvalitet och seriositet. I en lugn avslappnad miljö provskjuter du kända vapen och tränar ditt skytte i din egen takt. Du väljer själv om du vill ha råd och tips för att förbättra ditt skytte.

Planerar du en Möhippa eller Svensexa i Örebro?

Lock & Loads Eventskytte är den perfekta aktiviteten för en spännande Svensexa eller Möhippa. Eventskytte, Prova på skytte, pistolskytte eller ett skräddarsytt upplägg i närheten av Örebro.
Efteråt kan ni sjunka ner i vår exklusiva lounge ett tag och sen finns allt ni behöver runt knuten.
Vi samarbetar med våra grannar Lanna Lodge som har högklassiga restauranger, hotell, spa, golf och padel alldeles intill Lock & Load.

Med allt ni behöver i närheten är Lock & Load den perfekta platsen för en lyckad aktivitetsdag. Vi hjälper till att skräddarsy er vistelse.

Prova på skytte i Örebro

Hos oss på Lock and Load är alla välkomna och för den oerfarna erbjuder vi prova-på-skytte i vår skjutbiograf. Här kan du och ditt sällskap prova att skjuta med ett flertal kända vapenmärken som sigsauer, Blaser, Sako eller varför varför inte en klassisk magnumrevolver?

Vår prova på skytte i Örebro passar alla sällskap. under hela vistelsen tas ni omhand av en utbildad ledare som värnar om att ni ska ha en fin upplevelse med säkerheten i fokus. Efter genomfört event / prova-på-skytte kan ni sjunka ner i vår exklusiva lounge och umgås. Här ges ni möjlighet att antingen avrunda dagen eller ladda upp för en kvällen under tiden kan ni testa er ny vunna skjut-färdigheter och utmana era vänner i våra jakt- och skyttesimulatorer från SimWay.

Prova på skytte hos oss på Lock and Load utanför Örebro bokas per timme där minimum debiteringen avser 5 personer men ni har möjlighet att vara så många ni vill. Vi skräddarsyr med glädje ert nästa besök så att det passar alla era önskemål. Kontakta oss för prisuppgift och/eller boka via denna länk:

Håll dig uppdaterad