Eventskytte i Örebro Aktivitet | Upplevelser & Event | Lock & Load

Eventskytte i Örebro - Skräddarsydda upplevelser & event


Lock & Load erbjuder en skräddarsydd aktivitet i Örebro, inomhus i en exklusiv miljö med restaurang, golf, spa och hotell inpå knuten, vilket gör platsen perfekt för nästa gruppaktivitet i Örebro.

En upplevelse i Örebro att minnas – här kan alla som vill skjuta på riktigt och göra det med kända vapen som till exempel Magnumrevolver, SIG Sauer-pistol och olika gevär i vår toppmoderna anläggning. Ett komplett skytte event skräddarsytt efter er näst aktivitet i Örebro.

Lock & Load Eventcenter - En plats för möten och aktiviteter i Örebro

Eventskytte är en upplevelse utöver det vanliga och om du söker i Örebro en aktivitet så är eventskytte det perfekta alternativet. Förutom att du kan prova riktiga välkända pistoler och gevär i vår skjutbiograf med realistiska jaktsekvenser och digitala mål, erbjuder vi även jaktsimulatorer som Hunt Pro, Hunt Challenge och Wild West från SimWay.

Vi paketerar er aktivitet i Örebro utefter era behov och förväntningar. Våra skjutledare är utbildade i pedagogik och säkerhet inom jaktskytte och sportskytte vilket borgar för både kvalitet och seriositet. I en lugn avslappnad miljö provskjuter du kända vapen och upplever eventskytte tillsammans med nära och kära.

Prova på skytte och få en riktig pangupplevelse i Örebro

Hos oss på Lock and Load är alla välkomna och för den oerfarna erbjuder vi prova-på-skytte i vår skjutbiograf. Under er vistelse tas ni omhand av en utbildad ledare som värnar om att ni ska ha en fin upplevelse med säkerheten i fokus.

Upplev en oförglömlig dag – Planera möhippa & svensexan i Örebro med Lock & Load

Lock & Loads Eventskytte är den perfekta aktiviteten för en spännande Svensexa eller Möhippa. Eventskytte, Prova på skytte, pistolskytte eller ett skräddarsytt upplägg i närheten av Örebro. Efteråt kan ni sjunka ner i vår exklusiva lounge ett tag och sen finns allt ni behöver runt knuten.

Skräddarsydda företagsevent - Boka Företagspaket & Kickoff Örebro

Eventskytte är en upplevelse utöver det vanliga och perfekt för en konferens eller annat företagsevent. Vi paketerar er önskade upplevelse utefter era behov och förväntningar.

Weekend Lanna Lodge Örebro - Eventskytte med övernattningspaket

Kombinera eventskytte med en vistelse hos vår granne ”Lodgen”. Vi paketerar er skytte, boende och en trerättersmiddag. En perfekt ”get-away” med din käraste eller kompis!

Vapen vi använder under våra event

Halvautomatiska Karbiner
Cz evo 3 scorpion 9×19 CZ SCORPION EVO 3 S1 CARBINE – passar såväl höger- som vänsterskyttar. Säkring, magasinsfrigörar lättåtkomligt placerade både på vänster- och högersida med sin lätt rekyl blir detta vapen en fröjd att skjuta med.

Hanel CR223 5,56 – Tillverkas i Tyskland och används som sportskyttevapen samt av polis i brottsbekämpande syfte med sin korta pipa och mynningsbroms får man extremt lite rekyl men håll i hatten och se till att hörselskydden sitter på ordentligt för den smäller som tusan.

Pistoler
Sig Sauer p226 9×19 – Gamla tjänstevapnet för polisen.
Glock 17 9×19 – nya tjänstevapnet för polisen.

Revolver

Ruger 357 Magnum – en revolver som används som skydd i bland annat alaska mot björnar en snäll magnum patron vilket kan ses som en bra uppvärmning inför nedan pistol.
Ruger 44 Magnum -här gäller det att hålla i sig, denna hårding smäller på bra.

Inställningar för cookies