Skjutbiograf - Högkvalitativ skjutupplevelse | Lock & Load

Välkommen till Lock & Loads Skjutbiograf

Interaktiva filmsekvenser från det vilda på en filmduk 25 meter bort, riktiga vapen och skarp ammunition. Precis som om du satt på pass.

Välkommen till Lock & Loads Skjutbiograf

Interaktiva filmsekvenser från det vilda på en filmduk 25 meter bort, riktiga vapen och skarp ammunition. Precis som om du satt på pass.

Förbättra ditt skytte i Sveriges modernaste skjutbiograf

Under en dag på Lock & Load och i vår skjutbio upplever du fler jaktsituationer än under en hel jaktsäsong. Skjut skarpt mot vilt i realistiska filmsekvenser eller anpassade sekvenser efter ditt önskemål.

I skjutbiografen kan du öva ditt skytte med riktiga vapen och skarp ammunition. Använd ditt eget vapen eller hyr ett av oss. Naturtrogna och interaktiva filmsekvenser rullar på en filmduk 25 meter från skyttebåset, precis som om du satt på ett pass. När tillfället är rätt; skjuter du med skarp ammunition och ser direkt var ditt skott träffar.

Vi skräddarsyr biografskyttet och anpassar det just efter era önskemål och förutsättningar. Något som vi dock aldrig ändrar på är löftet om en riktigt premiumupplevelse i Sveriges Modernaste skjutbiograf.

Hur fungerar det?

En skjutbiograf, (skjutbio eller jaktbio) är vad man skulle kunna kalla för en klassisk jaktbana belägen inomhus. Hos oss på Lock & Load skjuter man med egna vapen eller lånar ett av oss. Vi använder giftfri ammunition i största möjliga mån och ammunition går att köpa på plats. Själva skjutbion är placerad 25 m från skyttebåset, och duken är stor nog för att ni inte kommer missa.

Upplevelsen av att skjuta i en skjutbio är likvärdig med att skjuta på en riktig jakt, med den stora skillnaden att efter varje skott får du reda på exakt var du har träffat genom en markering på duken.

Med över 500 olika naturtrogna och interaktiva jaktsekvenser av olika svårighetsgrad kommer en dag på Lock & Load bli både spännande, utmanande, kul och värdefull, men framför allt resultera i ovärderlig erfarenhet inom skytte-kunskap. Vågar ni testa era kunskaper?

Vi på Lock & Load är ett certifierat Norma Ammunition Centre och erbjuder därför samtliga kalibrar som finns på marknaden. På vår kontaktsida har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren, men ni är alltid välkomna att höra av er med era funderingar. Vi står redo att hjälpa till.

Utbildning &
skytteträning - biografskytte

Oavsett om du är jägare, sportskytt, entusiast, yrkesverksam polis eller militär erbjuds en skytteupplevelse utöver det vanliga som kan skräddarsys efter dig eller din organisation. Här får du öva ditt skytte i realistiska situationer med ditt eget vapen eller genom att testa ett helt nytt.

Drop-in skytte - Få en pangupplevelse

Vi erbjuder drop-in-skytte i vår skjutbana inomhus i Örebro. Drop-in-skyttet i vår skjutbiograf är öppet för alla. Ni betalar per person och per timme. Tiderna varierar så hör av er så berättar vi om vilka tider som är lediga för nästkommande drop-in-skytte.

  • Inskjutningstunnel
  • Dynamiskt skytte
  • Säkerhetsföretag/Polis
  • Militär

Inskjutning på 80 eller 50 meter

I vår inskjutningstunnel skjuter du på ett avstånd på upp till 80 meter. Skjut in ditt vapen, testa ny ammunition eller justera kikarsiktet inför jaktsäsongen.

Läs mer om inskjutning
Möhippa hos Lock & Load

Dynamiskt sportskytte inomhus

Vi kan erbjuda en modern skjutbana inomhus med modern utrustning där man kan skjuta både med digital markering (biograf) eller på helt vanliga måltavlor.

Läs mer om dynamiskt skytte

Anpassad skytteträning för säkerhetsföretag och polis

I realistiska miljöer och hotfulla simulerade situationer kan du träna mot vår bioduk via interaktiv digital film och teknik på avstånd så nära som fyra meter, vilket är den vanligaste situationen och avstånd en polis avfyrar sitt tjänstevapen på.

Läs mer om skytte inom tjänst

Öva skytte med skräddarsydda lösningar för försvarsmakten

Försvarsmakten har möjlighet till egen träningstid med egna instruktörer. Vid sådan bokning ansvarar militären för egen säkerhet och drift av anläggningen.

Läs mer om militärt skytte

Håll mig uppdaterad!

Inställningar för cookies