Företagsevent Örebro - Boka Konferens & Kickoff | Lock & Load

Företagsevent Örebro
hos Lock & Load

Eventskytte är en upplevelse utöver det vanliga! Det är dessutom en perfekt aktivitet för er nästa konferens eller annat företagsevent i och omkring Örebro.

På Lock & Load får ni prova riktiga pistoler och gevär i vår skjutbiograf med realistiska jaktsekvenser och digitala mål, men vi erbjuder även jaktsimulatorer och skräddarsydda paketerbjudanden. Kort och gott – en klockren aktivitet med kollegorna, för nästa konferens eller andra företagsevent i Örebro!

Skräddarsy företagseventet & konferensen med olika upplevelse- & eventskyttepaket


Planerar ni ett företagsevent eller en konferensaktivitet i Örebro? Då har ni kommit till rätt ställe! Lock & Load erbjuder en unik och spännande upplevelse som kommer att stärka er teamkänsla och sammanhållning på ett underhållande sätt.

Vi erbjuder skytteaktiviteter för företag i alla storlekar. Hos oss får ni en härlig aktivitet som enkelt går att anpassa med våra olika upplevelse- & eventskyttepaket. Tillsammans med oss kan ni boosta teamet och anordna grymma företagsevent som får er att sticka ut från mängden – samtidigt som ni har riktigt roligt!

Boosta Teamet – Håll din Kickoff i Örebro hos oss på Lock & Load

Att anordna en kickoff i Örebro är ett perfekt sätt att samla kollegorna och starta ett nytt projekt eller en ny arbetsperiod. För att få till en lyckad kickoff är det viktigt att skapa en engagerande atmosfär som bjuder in till nya upplevelser. Det är här vi på Lock & Load kommer in i bilden. Vi erbjuder skytte som passar alla, oavsett vilka förkunskaper som finns i teamet. Vi ser till att ni får en rolig och minnesvärd aktivitet med kollegorna på Lock & Load, strax utanför Örebro!

Företagsevent & Konferensaktiviteter med Eventskytte & Pistolskytte

På Lock & Load kan du skräddarsy ditt nästa företagsevent eller konferensaktivitet tillsammans med oss. Våra utbildade instruktörer ser till att skyttet utförs på ett säkert sätt så aktiviteten blir en lyckad del av er konferens. Vi samarbetar dessutom med Lanna Lodge och kan erbjuda företagspaket med kombinerat skytte och boende.

Håll ert nästa företagsevent i Örebro med Lock & Load

Bygg ert varumärke med ett annorlunda företagsevent! Bjud in kunder, anställda eller andra partners och ha ett härligt företagsevent tillsammans med oss. Vi kan skräddarsy aktiviteten efter dina önskemål så att du får ut det mesta av ditt evenemang. Med vårt attraktiva läge utanför Örebro når du enkelt hela regionen.

Bokningsförfrågan Företagsevent & konferensaktivitet

Om du vill ha mer information om våra företagsevent och konferensaktiviteter kan du kontakta oss eller boka direkt här på vår hemsida. Vi kommer göra allt vi kan för att säkerställa att ditt företagsevent blir en succé!

Vapen vi använder under våra event

Halvautomatiska Karbiner
Cz evo 3 scorpion 9×19 CZ SCORPION EVO 3 S1 CARBINE – passar såväl höger- som vänsterskyttar. Säkring, magasinsfrigörar lättåtkomligt placerade både på vänster- och högersida med sin lätt rekyl blir detta vapen en fröjd att skjuta med.

Hanel CR223 5,56 – Tillverkas i Tyskland och används som sportskyttevapen samt av polis i brottsbekämpande syfte med sin korta pipa och mynningsbroms får man extremt lite rekyl men håll i hatten och se till att hörselskydden sitter på ordentligt för den smäller som tusan.

Pistoler
Sig Sauer p226 9×19 – Gamla tjänstevapnet för polisen.
Glock 17 9×19 – nya tjänstevapnet för polisen.

Revolver

Ruger 357 Magnum – en revolver som används som skydd i bland annat alaska mot björnar en snäll magnum patron vilket kan ses som en bra uppvärmning inför nedan pistol.
Ruger 44 Magnum -här gäller det att hålla i sig, denna hårding smäller på bra.

Inställningar för cookies