Jaktskytte på Lock & Load - Upplev jaktträning på vår skjutbiograf

Lock & Load
för jägare


Bara inom en radie på två timmar från Lanna finns det omkring 40 000 jägare som har erhållit jaktlicens. Vår toppmoderna skjutbiograf är den perfekta platsen för dig som vill utveckla ditt jaktskytte i en lugn och exklusiv miljö.

Den ultimata jaktträningen

Den enda jaktträningen som är mer realistisk är verklig jakt, men där upplever du betydligt färre jaktsituationer på en jaktsäsong än vad du gör under en dag i skjutbiografen.

I skjutbiografen kan du öva ditt jaktskytte med din egen studsare. Naturtrogna och interaktiva filmsekvenser med valfritt vilt rullar på en filmduk 35 meter från skyttebåset, precis som om du satt på pass. När tillfället är rätt skjuter du med skarp ammunition och ser direkt din träff.

När du vill skjuta in ditt vapen eller testskjuta ny ammunition kan du göra det i vår 80 meter långa skjuttunnel på digital tavla. I skjuttunneln finns två tavlor från Sius, en på 80 meters avstånd och en med Sius BTS på 50 meters avstånd. Din träffbild skrivs ut så att du smidigt kan justera ditt vapen och anpassa skyttet för en ny serie.

Skjutledare, kurser & butik

Våra skjutledare är utbildade i pedagogik och säkerhet inom jaktskytte och sportskytte vilket borgar för både kvalitet och seriositet. I en lugn avslappnad miljö tränar du ditt skytte i din egen takt och du väljer själv om du vill ha råd och tips för att förbättra ditt skytte.

På Lock & Load anordnas även kurser och utbildningar som varvas med föredrag, föreläsningar, temakvällar och annat spännande som ger mervärde till ditt skytte. Givetvis är jägarexamenskurser en av de kurser som anordnas här.

I vår exklusiva jakt- och friluftsbutik som finns i anläggningen kan du köpa allt du behöver för en riktigt bra skytteupplevelse både hos oss och inför stundande jaktsäsonger.

Högkvalitativ
skytteträning

På Lock & Load kan lösningarna skräddarsys för jägare men även för sportskyttar, polis, militär eller när du vill du att nästa konferens eller företagsevent ska bjuda på en riktig premiumupplevelse.

Håll dig uppdaterad

Inställningar för cookies