Prova på Skytte Örebro | Eventskytte | Lock & Load

Prova på skytte i Sveriges modernaste skjutbiograf

Drömmer du om att prova på skytte? Då ska du besöka Lock & Load – Sveriges modernaste skjutbiograf. Hos oss är alla välkomna, oavsett om du är en rutinerad jägare, eller aldrig avfyrat ett vapen innan. För nybörjaren erbjuder vi prova-på-skytte i vår skjutbiograf. Här får du och ditt sällskap prova ett flertal kända vapen, både pistoler och gevär.

Testa att skjuta med en klassisk vapenrevolver, men även vapenmärken som Sig Sauer, Blaser och Sako. Visst låter det spännande? Ta chansen och prova på skytte i Örebro hos oss på Lock & Load!

Prova på skytte i Örebro


Skytte är både roligt, utmanande och passar för alla sällskap. När du vill prova på skytte i Örebro är Lock & Load det självklara valet. Hos oss kan ni känna er trygga med erfarna och utbildade ledare som finns närvarande under hela upplevelsen – alltid med säkerheten i fokus. När ni är färdiga med skyttet kan ni fortsätta vidare till vår lounge. Här kan ni testa era skyttekunskaper och utmana varandra i våra jakt- och skyttesimulatorer. Om du är på jakt efter en annorlunda aktivitet som passar alla är skytte ett perfekt alternativ. Samla familjen, kompisgänget eller kollegorna och prova på skytte i Örebro hos oss på Lock & Load!

Skjuta pistol Örebro

Att skjuta pistol är en häftig upplevelse som definitivt kommer få adrenalinet att rusa! På Lock & Load får du chansen att provskjuta pistoler från många klassiska vapenmärken. Att avfyra ett vapen och känna en kraftfull rekyl är något utöver det vanliga, samtidigt som du får testa din precision och pricksäkerhet. Att skjuta pistol är dessutom en rolig present till någon som är svag för spännande aktiviteter. Vi hjälper dig att skräddarsy upplevelsen helt efter dina behov och önskemål. Välkommen till oss på Lock & Load när du vill prova att skjuta pistol i Örebro!

Skjuta gevär Örebro

Känslan av att skjuta gevär är något alldeles extra. Ta chansen och testa på upplevelsen hos oss på Lock & Load! Här får du möjlighet att skjuta gevär, samtidigt som du slipar dina skyttekunskaper tillsammans med erfarna ledare. Samla vännerna och prova på en aktivitet utöver det vanliga. Efter ett besök hos oss kan vi lova att du är en häftig erfarenhet rikare. Att skjuta gevär är därför något du definitivt inte får missa! När du vill prova på att skjuta gevär i Örebro är du varmt välkommen till Lock & Load!

Inställningar för cookies