Planera Svensexa & möhippa Örebro | Eventskytte | Lock & Load

Planera svensexan & möhippan i Örebro hos Lock & Load

Lock & Loads Eventskytte är en omtyckt och rolig aktivitet för svensexa och möhippa i Örebro. Överraska den blivande bruden eller brudgummen med möjligheten att skjuta med riktiga vapen och skarp ammunition.

Utmana varandra i en spännande aktivitet som garanterat blir ett minne för livet. Vi skräddarsyr er aktivitet för svensexan eller möhippan efter era önskemål. Varmt välkommen till oss på Lock & Load när ni planerar möhippa eller svensexa i Örebro!

Upplev en oförglömlig dag på Lock & Load
– Aktiviteter till svensexan & möhippan


Ta svensexan eller möhippan till nästa nivå med en nervkittlande aktivitet! Eventskytte på Lock & Load är en unik och spännande aktivitet som gör svensexan och möhippan både minnesvärd och full av adrenalin. Hos oss samlar ni brudens eller brudgummens närmsta vänner och får skjuta med kända vapen som Magnumrevolver, Sig Sauer-pistol och gevär.

Eventskytte på Lock & Load går att anpassa efter era behov och passar därför för alla i kompisgänget – oavsett ålder och förkunskaper. Vi har lång erfarenhet av att anordna aktiviteter för möhippor och svensexor i Örebro och kan därför garantera er en fantastisk upplevelse med både skratt, spänning och nya kunskaper om skytte.

Svensexa Örebro

Letar du efter en annorlunda aktivitet för svensexa i Örebro? Då har du hittat helt rätt! Hos oss på Lock & Load får ni en rolig upplevelse där hela gänget kan leva ut sina skyttedrömmar. Här kan ni utmana brudgummen och varandra i spännande eventskytte och pistolskytte. Vår anläggning är praktiskt belägen för dig som planerar svensexa i Örebro. Lock & Load ligger ca 20 minuter utanför Örebro och har allt som behövs för en lyckad svensexa runt knuten. Här kan ni enkelt kombinera skytte med både hotell, restaurang, spa och golf.

Upplev en annorlunda Svensexa aktivitet – Utmana varandra med eventskytte & pistolskytte

Att skjuta med pistol är något många vill prova, men inte fått chans att göra. Hos oss på Lock & Load gör vi det möjligt! I vår moderna anläggning finns alla förutsättningar för en maxad aktivitet för svensexa i Örebro. Med fina omdömen från våra tidigare besökare kan ni känna er trygga med att svensexan hos oss kommer träffa mitt i prick!

Möhippa Örebro

Ta med bruden och möhippegänget på en riktig pang-upplevelse! Hos oss på Lock & Load kan vi lova att ni får en underhållande möhippa i Örebro. Glöm trista och uttjatade aktiviteter och utmana istället varandra i eventskytte och pistolskytte. Ta reda på vem som är pricksäkrast och njut av en riktigt spännande möhippa i Örebro!

Spännande aktivitetsdag som skapar minnen för livet – Prova på Eventskytte

Eventskytte är roligt för alla, oavsett om du är total nybörjare eller en van skytt. Hos oss får alla chansen att uppleva skytte på ett avslappnat sätt som passar perfekt som aktivitet för en möhippa i Örebro. För att skapa en komplett helhetsupplevelse rekommenderar vi att börja möhippan hos oss för att sedan fortsätta hos några av våra grannar.

Inom behagligt avstånd från Lock & Load hittar du nämligen spa, hotell, restaurang och mycket annat som sätter guldkant på möhippan. För en lyckad möhippa i Örebro – tveka inte att kontakta oss! Vi hjälper er att planera en fartfylld aktivitet att minnas livet ut.

Vapen vi använder under våra event

Halvautomatiska Karbiner
Cz evo 3 scorpion 9×19 CZ SCORPION EVO 3 S1 CARBINE – passar såväl höger- som vänsterskyttar. Säkring, magasinsfrigörar lättåtkomligt placerade både på vänster- och högersida med sin lätt rekyl blir detta vapen en fröjd att skjuta med.

Hanel CR223 5,56 – Tillverkas i Tyskland och används som sportskyttevapen samt av polis i brottsbekämpande syfte med sin korta pipa och mynningsbroms får man extremt lite rekyl men håll i hatten och se till att hörselskydden sitter på ordentligt för den smäller som tusan.

Pistoler
Sig Sauer p226 9×19 – Gamla tjänstevapnet för polisen.
Glock 17 9×19 – nya tjänstevapnet för polisen.

Revolver

Ruger 357 Magnum – en revolver som används som skydd i bland annat alaska mot björnar en snäll magnum patron vilket kan ses som en bra uppvärmning inför nedan pistol.
Ruger 44 Magnum -här gäller det att hålla i sig, denna hårding smäller på bra.

Inställningar för cookies