Eventskytte i Örebro Aktivitet | Upplevelser & Event | Lock & Load

Eventskytte i Örebro
- Skräddarsydda upplevelser & event

Upplev adrenalinfyllda skjutövningar med skickliga instruktörer för den perfekta mixen av precision, fokus och teamwork.

Eventskytte i Örebro - Skräddarsydda upplevelser & event

Upplev adrenalinfyllda skjutövningar med skickliga instruktörer för den perfekta mixen av precision, fokus och teamwork.

Upplev något nytt tillsammans i Örebro

Låt oss skapa en oförglömlig upplevelse för dig och dina vänner, kollegor eller familjemedlemmar.

Lock & Load erbjuder skräddarsydda aktiviteter i Örebro, inomhus i en exklusiv miljö med restaurang, golf, spa och hotell inpå knuten. Detta gör platsen perfekt för nästa gruppevent i Örebro.

Här får ni en minnesvärd upplevelse i Örebro – alla är välkomna att skjuta med autentiska vapen såsom Magnumrevolver, SIG Sauer-pistol och olika gevär i vår toppmoderna anläggning. Vi skräddarsyr ett komplett skytteevent efter era önskemål i Örebro.

Lock & Load Eventcenter - En plats för möten och aktiviteter i Örebro

Eventskytte är en upplevelse utöver det vanliga. Om du söker en aktivitet i Örebro är eventskytte det perfekta valet. Förutom möjligheten att prova riktiga, välkända pistoler och gevär i vår skjutbiograf med realistiska jaktsekvenser och digitala mål, erbjuder vi även jaktsimulatorer såsom Hunt Pro, Hunt Challenge och Wild West från SimWay.

Vi skräddarsyr er aktivitet i Örebro efter era behov och förväntningar. Våra skjutledare är utbildade inom pedagogik och säkerhet inom jaktskytte och sportskytte, vilket garanterar både kvalitet och seriositet. I en lugn och avslappnad miljö kan ni testa olika vapen och uppleva eventskytte tillsammans med era nära och kära.

  • Prova på skytte
  • Svensexa & Möhippa
  • Företagsevent
  • Event & Erbjudanden

Prova på skytte och få en riktig pangupplevelse i Örebro

Hos oss på Lock and Load är alla välkomna och för den oerfarna erbjuder vi prova-på-skytte i vår skjutbiograf. Under er vistelse tas ni omhand av en utbildad ledare som värnar om att ni ska ha en fin upplevelse med säkerheten i fokus.

Läs mer om provskytte
Prova på skytte

Upplev en oförglömlig dag – Planera möhippa & svensexan i Örebro med Lock & Load

Lock & Loads Eventskytte är den perfekta aktiviteten för en spännande Svensexa eller Möhippa. Eventskytte, Prova på skytte, pistolskytte eller ett skräddarsytt upplägg i närheten av Örebro. Efteråt kan ni sjunka ner i vår exklusiva lounge ett tag och sen finns allt ni behöver runt knuten.

Läs mer om Svensexa & Möhippa
Möhippa hos Lock & Load

Skräddarsydda företagsevent - Boka Företagspaket & Kickoff Örebro

Eventskytte är en upplevelse utöver det vanliga och perfekt för en konferens eller annat företagsevent. Vi paketerar er önskade upplevelse utefter era behov och förväntningar.

Läs mer om våra företagsevent

Weekend Lanna Lodge Örebro - Eventskytte med övernattningspaket

Kombinera eventskytte med en vistelse hos vår granne ”Lodgen”. Vi paketerar er skytte, boende och en trerättersmiddag. En perfekt ”get-away” med din käraste eller kompis!

Läs mer om våra erbjudanden

Vapen vi använder under våra event

Halvautomatiska Karbiner

Cz evo 3 scorpion 9×19 CZ SCORPION EVO 3 S1 CARBINE – Passar såväl höger- som vänsterskyttar. Säkring och magasinsfrigörare är lättåtkomligt placerade på både vänster- och högersida. Med sin lätta rekyl är detta vapen en fröjd att skjuta med.

Haenel CR223 5,56 – Tillverkad i Tyskland och används både som sportskyttevapen och av polisen i brottsbekämpande syfte. Med sin korta pipa och mynningsbroms ger den extremt lite rekyl, men håll i hatten och se till att hörselskydden sitter på ordentligt för den smäller som tusan.

lockandload_pistoler

Pistoler

Sig Sauer p226 9×19 – Tidigare tjänstevapen för polisen.
Glock 17 9×19 – Nuvarande tjänstevapen för polisen.

lockandload_revolver

Revolver

Ruger 357 Magnum – En revolver som används som skydd i bland annat Alaska mot björnar. En kraftfull magnum-patron som kan ses som en bra uppvärmning inför nämnda pistoler.

Ruger 44 Magnum – Här gäller det att hålla i sig. Denna kraftfulla revolver ger en ordentlig rekyl.

Inställningar för cookies