Nu smygöppnar vi butiken och SimWay – premiär onsdag 3 mars! - Lock & Load

Premiär onsdag 3 mars!


Nu smygöppnar vi butiken och SimWay – premiär onsdag 3 mars!

På grund av leveransförseningar orsakade av Covid-19 är vår skjutbiograf inte öppen ännu, men nu smygöppnar vi butiken och SimWay-skjutning på Lock & Load!

Onsdag 3 mars är du välkommen att boka digitalt skytte i våra jakt- och skyttesimulatorer. Vi erbjuder några av marknadens mest avancerade simulatorer i form av Hunt Pro, Hunt Challenge och Wild West från SimWay. I vår exklusiva lounge skjuter du med digitalt vapen mot projektduk och kan välja mellan över 60 olika jaktscenarion eller skjuta i Western-miljö.

Samma dag smygöppnar vi även vår jakt- och friluftsbutik. Här finns det mesta inom jakt och friluftsliv från ledande varumärken som bland annat Barbour, Deerhunter och RUAG Ammotec. I butiken hittar du också Daniel – vår vapenansvariga specialist. Daniel hjälper dig med alla dina frågor och välkomnar dig i butiken!

Jaktbutiken och SimWay kommer att vara öppet onsdag till fredag 10.00–18.00 och lördagar 10.00–16.00. I och med restriktionerna kan max tolv personer vistas i butiken samtidigt. Tänk på att hålla avstånd och vara noggranna med hygienen.

Välkommen till Lock & Load från och med den 3 mars!

Håll dig uppdaterad

Inställningar för cookies